sv 031 701 70 10 Mon - Fri 07:00 - 17:00 Danska Vägen 65C 416 59 Göteborg Aröds Industriväg 60 422 43 Hisings Backa
sv 031 701 70 10 Mon - Fri 07:00 - 17:00 Danska Vägen 65C 416 59 Göteborg Aröds Industriväg 60 422 43 Hisings Backa
Certifierad
Org nr: 556948-7266
Bästa
#1 i Göteborg
BEGÄR OFFERT

4 saker att tänka på när du renoverar ditt badrum.

4 saker att tänka på när du renoverar ditt badrum

 

4 saker att tänka på när du renoverar ditt badrum.

Vid renovering av ditt badrum kan det vara väldigt svårt att veta hur badrummets layout och design ska vara.
Efter att vi har pratat med många kunder så verkar det största problemet vara; var ska vi börja? Vet man inte det så är det svårt att få en offert av ett företag om de inte har några planer eller någon grund att stå på.
Varje familj har sina egna unika behov och därför är det viktigt att se och betrakta  skillnaderna som mycket viktiga när man överväger sin badrumsrenovering. Jag rekommenderar inte att kopiera en kakeldesign eller ett golvmönster du har sett någon annanstans och hoppas att det kommer att fungera i ditt hem. Det blir bättre om man försöker utnyttja några grundläggande konstruktionsfundament och matcha dem till ditt hem för att utforma något unikt och särskild.
Nedan kan du se viktiga designpunkter som kan hjälpa dig att fokusera på dina planer när du ska renovera ditt badrum.

1. Undvika layouter med fler än en dörr.

Detta kan verka som en bra idé att skapa en mer öppet och fritt badrum, men det kan visa sig vara en mindre bra idé.  När du går på toaletten och använda duschen, blir det mer frustrerande och mindre praktiskt att behöva låsa två dörrar hela tiden. Så tänk gärna över detta här alternativet flera gånger innan ni bestämmer er.

2. Naturligt ljus är mycket viktigt.

När du renovera ditt badrum så rekommenderar vi att du försök få in så mycket naturligt ljus som möjligt. Om badrummet bara kan ha ett fönster, gör då ditt bästa för att placera fönstret så att du kan se ljuset när du går in.

3. Centralt område för bad och torkning

Alla välutformade badrum fokuserar runt ett centralt område där du antingen kan tvätta/bada eller torka. T.ex. om du spenderar en massa pengar på ditt badkar och om utrymmet tillåter, försöka då att utforma resten av ditt badrum runt badkaret. Använda det som den cetrala punkten för ditt nyrenoverade badrum.

4. Rätt avstånd

När du designar utformningen av ditt badrum, försök då placera de privata funktionerna bort från dörren. Försök som ett exempel att placera toaletten och duschen längre bort. Du skapar mer avskildhet och en mer intim känska när du använder badrummet.

Så tänk nu på ovanstående tips när du ska designa ditt badrum. Om nu din budget tillåter så se till att prata med någon med erfarenhet så ni kan planera och se över den mest funktionella desingen just för dig och ditt badrum.
Funderar du på att renovera ditt badrum kan du alltid kontakta oss på Australian Bygg så hjälper vi gärna dig!
About the author

Kära vännner Bygglov och TV4

Följ oss på Instagram