sv 031 701 70 10 Mon - Fri 07:00 - 17:00 Danska Vägen 65C 416 59 Göteborg Aröds Industriväg 60 422 43 Hisings Backa
sv 031 701 70 10 Mon - Fri 07:00 - 17:00 Danska Vägen 65C 416 59 Göteborg Aröds Industriväg 60 422 43 Hisings Backa
Certifierad
Org nr: 556948-7266
Bästa
#1 i Göteborg
BEGÄR OFFERT

Australian Bygg med Arga Snickaren

Australian Bygg med Arga Snickaren

 

Förra året var ett stort år för Australian Bygg på många sätt. Vi hade tur att få möjligheten att vara med i tv:programet Bygglov två gånger och Arga snickaren.

Arga snickaren och Bygglov är producerade av produktionsbolaget Stockholm – Köpenhamn. Arga Snickaren började sändas 2009.

 

Tv teamet på Stockholm – Köpenhamn var så imponerande av vårt arbete och vår positiva attityd att dom erbjöd mig ett jobb som den ledande snickaren för att hjälpa till med att organisera och leda projekten med Mange och Adam Alsing för hela nästa säsong av Arga snickaren.

 

För en dryg månad sen satt jag i min Australian Bygg bil på väg till Stockholm för att spela in det först avsnittet av Arga snickaren. Jag var nervös och exalterad för att få möjligheten att representera Australian bygg i ett sådant stort sammanhang som att spela in en hel tv-show med mitt arbetslag i ryggen.

Jag var stolt för att jag skulle få hjälpa familjer som var i nöd och behövde lite hjälp samt att jag själv skulle vara med i showen under hela säsongen.
Australian Bygg och Arga Snickaren Avsnitt 1

Att spela in det första avsnittet av Arga snickaren var roligt men också väldigt tufft. Det tog tid att komma in i min nya roll och lära mig jobba med alla nya människor i mitt nya team. I slutet av veckan hade jag ett leende från öra till öra. Människorna i tv: teamet var fantastiska människorna och projektet hade gått jättebra. Jag kan inte säga för mycket men familjen vi hjälpte var väldigt nöjd med jobbet vi hade gjorde.

Jag kunde inte bärga mig till nästa inspelnings av avsnitt två.

Avsnitt två av Arga Snickaren spelade vi också in i Stockholm. Det var väldigt bra väder 20-25 grader. Jag jobbade utan tröja väldigt mycket och det gjorde kvinnorna i tv: teamet väldigt glada J

I slutet av veckan av avsnitt två kändes det som att jag hade en helt ny familj i Arga snickaren. Teamet.  Avsnitt två har några intressanta överraskningar så se till att ni tittar.

Nu skall jag påbörja två nya spännande veckor med nya avsnitt av Arga snickaren.

Vi är på väg uppåt i landet mer kan jag inte säga.

 

 

About the author

Kära vännner Bygglov och TV4

Följ oss på Instagram