Om Australian Bygg

I tid och inom budget

Vi är en pålitlig partner. Vi förstår vikten av att hålla nere kostnader och att vara klar i tid. För att hjälpa våra kunder att nå sina mål sätter vi in extra personal för att möta deadlines eller reducerar arbetets omfattning, utan att kompromissa på kvaliteten.

Den typ av jobb vi tar

Inget projekt är för litet. Vi hjälper er med köksinstallationer, badrumsrenoveringar, golvläggning, takläggning, beklädnader, uteplatser och rivningsarbeten. Vi gör utbyggnad av hus och bygger stugor. Vi hjälper små och medelstora företag med deras kontorsutrymmen. Vi renoverar butiker, restauranger. Vi erbjuder alltid ROT-avdrag, där det är möjligt.

Vi erbjuder också tjänster som underleverantör, vilket betyder att vi hyr ut personal för kort- eller långvariga projekt.

Kvalificerad personal

Vi har både snickare med yrkesbevis och lärlingar. Lärlingarna arbetar alltid under uppsyn av en auktoriserad snickare. Vi har både australiensiska och svenska snickare – samtliga pratar engelska och de flesta svenska.

En flexibel partner

Inget projekt är detsamma och ibland ändras förutsättningarna. Oförutsedda omständigheter kan uppstå, eller så kan kunden ändra sig. Därför behöver vi vara flexibla och villiga att kompromissa för att möta deadline eller budget. Då vi arbetat med många olika typer av projekt sedan starten 2013, så kan vi enkelt skifta fokus för att möta nya krav som uppstår.

Säkerheten först

För att förhindra olyckor på byggarbetsplatsen följer vi alla säkerhetsföreskrifter och fördelar delat ansvar om arbetsmiljö mellan entreprenörerna på plats, så att inget ansvarsområde lämnas åt slumpen.

Kommunikation är nyckeln

Vi tror på att kommunicera med våra kunder. Vi vill inkludera dig i hela projektet – från förfrågan till slutfört projekt. Vi föredrar att ha en öppen dialog och att besvara samtliga av era frågor istället för att sluta med en missnöjd kund. Därför låter vi alla våra kunder besvara en kundundersökning vars resultat tas i beaktning och förhoppningsvis utövas i framtida projekt.

Ring oss på 031-701 70 10


eller

Skicka ett mejl