sv 031 701 70 10 Mon - Fri 07:00 - 17:00 Danska Vägen 65C 416 59 Göteborg Aröds Industriväg 60 422 43 Hisings Backa
sv 031 701 70 10 Mon - Fri 07:00 - 17:00 Danska Vägen 65C 416 59 Göteborg Aröds Industriväg 60 422 43 Hisings Backa
Certifierad
Org nr: 556948-7266
Bästa
#1 i Göteborg
BEGÄR OFFERT

Ska du renovera ditt kök den här vintern. Här kommer 3 planeringstips för att hjälpa dig att börja!

Ska du renovera ditt kök den här vintern

 

 

Köket är nyckeln till ett lyckligt hem, och är oftast den central punkten där man underhåller gäster. Särskilt nu när vi närmar oss vintermånaderna verkar köket ta en allt större plats i familjens hem. Mat har ett sätt att föra samman människor och därför är det ännu viktigare för oss att åstadkomma ett fantastiskt jobb när vi renoverar ditt kök. Australian Bygg förstår vikten av att ha ett funktionellt kök som sammansvetsar familj och vänner, samtidigt se till att det är ett praktisk matlagningsutrymme för alla blivande kockar där ute.

När man beslutar sig för att renovera sitt kök, kan det sätta en den press och stress på husägaren. Att kunna skapa en atmosfär som är lätt, elegant och funktionell är inte en lätt uppgift. Men förhoppningsvis kommer du inte vara ensam när du renovera ditt kök.

Vare sig du letar efter en funktionfylld design eller något enklare, kan de olika stegen i renoveringsprocessen av ditt kök vara mycket tidskrävande. Australian Bygg har därför sammanställt den här guiden för att hjälpa dig på vägen när du planerar att renovera köket.

1. Vad är budgeten för din köksrenovering?

Detta är det första och viktigaste steget. Även om det kan verka som den mest självklara saken att göra, är det  många människor som faktiskt inte budgeterar för köksrenoveringen och bestämmer sig för att betala allt efter som. Se till att du sitter ner och tar dig tid att se över din budget.  Med en bestämd summa kommer det att ger dig det rätta urymmet  för att börja din designprocess. Vi uppmuntrar dig att gå och prata med köksdesigners, och sträcka din budget så långt som möjligt och alltid hålla ett öppet sinne och titta på olika alternativ innan man bestämmer sig.

2. Välj funktionalitet över stil

Arbeta med det du har, både inom budgetrestriktioner samt den ytan som du har. Se till först att köket fungerar som det ska, och sedan kan du börja skapa din design runt det. Många människor tror att om de tar ner en vägg har de allt utrymme i världen, men som sedan leder till att man sprider ut alla de viktigaste inslagen i ett kök. Till exempel verkar en förlängning av köksön bort från bänken som en bra idé, men för det mesta hamnar den för långt bort och blir då opraktisk.

Kök

3. Vilken typ är ni för?

En av de största misstagen Australian Bygg har sett är när en kund har beslutat att renovera sitt kök i en helt annan stil i jämförelse med resten av hemmet. När renoveringen har slutförts kan detta ofta leda till känslan av tafatthet och skapa en abrupt känsla i hemmet. Det påverkar hemmets allmänna flyt och smidighet och lämnar köket med en känsla som bristfällig. Så se till att när man arbetar med utformningen av ditt kök  att det matchar den övergripande stilen i ditt hem. Det kommer göra att ditt hem känns lugnare och kommer också att komplettera hemmet som helhet om du en vacker dag planerar att sälja det.

 

Om du har slutfört dessa steg i ett tidigt skede i planeringen av köksrenoveringen, så ger det dig en mycket bättre förståelse för vad som kommer att hända och även en klarare bild av det slutfärdiga resultatet. Det öppnar också upp kommunikationen mellan dig och snickarna när du ber om offerten och detta effektiviserar hela processen. För att se lite mer av Australian Byggs färdiga kök klicka här.

Om du funderar på att renovera ditt kök kontakta Australian Bygg.

 

 

Kitchen

 

 

About the author

Kära vännner Bygglov och TV4

Följ oss på Instagram