sv 031 701 70 10 Mon - Fri 07:00 - 17:00 Danska Vägen 65C 416 59 Göteborg Aröds Industriväg 60 422 43 Hisings Backa
sv 031 701 70 10 Mon - Fri 07:00 - 17:00 Danska Vägen 65C 416 59 Göteborg Aröds Industriväg 60 422 43 Hisings Backa
Certifierad
Org nr: 556948-7266
Bästa
#1 i Göteborg
BEGÄR OFFERT

Australian Bygg medverkar på Bygglov TV4!

 

Australian Bygg medverkar på Bygglov 2017

Detta var en stor möjlighet, inte bara för vårt företag, men även för några av våra snickare som verkligen har roligt på jobbet. Detta var med andra ord  ett erbjudande som vi inte kunde missa!


Vi blev tillfrågade av Bygglov i början av juni 2016  om vi var intresserade av att hjälpa dem i programmet och om vårt tidsschema passade. Vi blev så glada av att höra från Bygglov teamet, eftersom många av våra snickare samt deras familjer i Sverige länge hade tittat själva på programmet.

Australian Bygg Snickare
Australian Bygg Snickare

 

När vi hade kommit överens om upplägget, började vi organisera de snickare som vi tyckte vore mest lämpliga för jobbet ( alltså kameraredo) och vi började filma i juli och augusti. Vi blev tillfrågade två gånger att medverka i programmet med olika uppgifter och på olika platser. Det andra avsnittet spelade vi in i november 2016.

Första jobbet som vi fick hjälpte vi ett par att renovera sitt hem strax utanför Göteborg. Vi hjälpte till att renovera trädgården och även riva ner byggnaderna i omgivningen.

 

Australian Bygg i Bygglov på TV4
Australian Bygg i Bygglov på TV4

 

Vi var med under inspelningen i ungefär 2 veckor, och det var första gången som vi fick jobba framför kameran. Våra medarbetare tyckte det var väldigt roligt, och att det var en mycket spännande upplevelse som de aldrig kommer att glömma. Våra snickare har nu en fantastisk historia att berätta för sina vänner och familjemedlemmar hemma i Australien, att de har medverkat i svensk TV!

Bygglov Tv4
Bygglov Tv4

I det andra avsnittet fick vi hjälpa en familj med att renovera övervåningen. Detta projektet blev väldigt kreativt och killarna hade mycket roligt när de fick skapa lekfulla rum för barnen i familjen.

 

Australian bygg snickare hjälp med sovrum
Australian bygg snickare hjälp med sovrum

Sammantaget så var detta en fantastisk upplevelse och vi skulle vilja tacka Bygglov teamet för att ni bjöd in och gav oss den här möjligheten! Vi hoppas att vi kan komma tillbaka igen i framtiden. Stort tack!

 

Australian Bygg medverkar på Bygglov:

About the author

Kära vännner Bygglov och TV4

Följ oss på Instagram